Ga je voor meer verkoop, een hogere omzet en wil jij bereikt worden? Bewegend beeld kan het verschil maken.

  

Voordat een video is gerealiseerd, gaat er een heel traject aan vooraf.

Allereerst is het belangrijk om een idee te hebben hoe een video ingevuld wordt.
Hierbij stellen wij u o.a. deze vragen:

Wie willen we bereiken?
Wat willen we communiceren?
Welke inhoud wordt er behandeld?

Elk bedrijf, product en dienst is anders. Daarom werken wij niet met een standaard format.
Lars de Jong Video’s denkt graag met u mee.

Het concept

Voordat we kunnen beginnen met het opnemen van de video, is het belangrijk dat er eerst een plan wordt gemaakt. Wat is je doel, wat wil je bereiken/vertellen en wat gaan we in beeld brengen?

Lars de Jong Video's helpt hierbij. Van te voren wordt er eerst een storyboard gemaakt. Pas wanneer je tevreden bent, gaan we over naar de volgende stap.

Opnames

Nadat er een plan is gemaakt, kunnen de opnames beginnen. Je kan hierbij denken aan regie, licht, beeld en geluid. Lars de Jong Video's beschikt over professionele apparatuur die uw bedrijf in de juiste kwaliteit in beeld kunnen brengen.

Voice-over nodig?

Lars de Jong Video’s kan uw video voorzien van een voice-over. Een voice-over is een stem die buiten beeld verteld over wat de beelden laten zien. Wilt u deze zelf inspreken? Dat kan, Lars de Jong Video's beschikt over de juiste apparatuur om uw voice-over op te nemen. Er kan natuurlijk ook voor worden gekozen om de voice-over te laten inspreken.

Montage

Bij Lars de Jong Video's kun je terecht voor het totaalpakket. Daarmee bedoelen we van ontwerp tot aan realisatie van uw video. Daar hoort ook de montage bij. In de montage worden alle audio en beeldmateriaal op de juiste plaats gezet en bewerkt. Ook kan de video worden aangevuld met eventuele animaties.

Eindproduct

Wanneer de video is gerealiseerd en is goedgekeurd, ontvangt je van ons het digitale bestand. Dit bestand is internetvriendelijk en kan gelijk op uw online platforms worden geplaatst. Met internetvriendelijk wordt bedoelt dat de video is voorzien van een codec en bestandsgrootte die direct op de website en social media te plaatsen is.

Geïnteresseerd in bewegend beeld?