Werkwijze

Onze werkwijze

Voordat er een video is gerealiseerd, gaat er een heel traject aan vooraf. Allereerst is het belangrijk om een idee te hebben van hoe een video gaat worden ingevuld. Hierbij stellen wij u o.a. deze vragen:

  • Wie wilt u bereiken met de video
  • Wat wil u communiceren
  • Hoe gaan we de video invullen

Met name bij de laatste vraag kunnen wij u helpen. Elk bedrijf, product en dienst is anders. Daarom werken wij niet met een standaard format. Lars de Jong Video’s denkt graag met u mee.

line

Hoe gaan we te werk

pen
Concept

Voordat we kunnen beginnen met het realiseren van de video, is het belangrijk dat er eerst een plan wordt gemaakt. Wat wilt u vertellen en wat gaan we in beeld brengen. Lars de Jong Video's helpt hierbij. Van te voren wordt er eerst een storyboard gemaakt. Pas wanneer u tevreden bent, gaan we over naar de volgende stap.    

camera
Opnames

Nadat er een plan is gemaakt, kunnen de opnames beginnen. Lars de Jong Video's beschikt over professionele apparatuur die uw bedrijf in de hoogste kwaliteit in beeld kunnen brengen.

microphone
Voice-over

Lars de Jong Video’s kan uw video voorzien van een voice-over. Een voice-over is een stem die buiten beeld verteld over wat de beelden laten zien. Wilt u deze zelf inspreken? Dat kan, Lars de Jong Video's beschikt over de juiste apparatuur om uw voice-over op te nemen. Er kan natuurlijk ook voor worden gekozen om de voice-over te laten inspreken.

laptop
Montage:

Bij Lars de Jong Video's kunt u terecht voor het totaalpakket. Daarmee bedoelen we van ontwerp tot aan realisatie van uw video. Daar hoort ook de montage bij. In de montage worden alle audio en beeldmateriaal op de juiste plaats gezet en bewerkt. Ook kunnen wij uw video aanvullen met eventuele animaties.

video
Eindproduct

Wanneer de video is gerealiseerd en door u is goedgekeurd, ontvangt u van ons het digitale bestand. Dit bestand is internetvriendelijk en kan gelijk op uw online platforms worden geplaatst. Met internetvriendelijk bedoelen we dat uw video is voorzien van een codec en bestandsgrootte die direct op internet te plaatsen is.

line

Geïnteresseerd in een video?

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan