Referenties

ECON-logo
Logo_horesca_lieferink

Lars heeft voor ons twee video’s opgenomen. Wat ik prettig vind aan de samenwerking met Lars is dat hij meedenkt en pas stopt als hij er zeker van is dat het resultaat goed genoeg is. Persoonlijk vind ik het belangrijk om met mensen te werken met wie het snel en effectief schakelen is en dit zijn precies de eigenschappen die Lars omschrijven, een aanrader! 

Pieter Versloot / Marketing manager e-Con SolutionsOnze Horeca- en Inspiratiebeurs 2015 is zeer professioneel vastgelegd door Lars de Jong Video’s. Lars heeft goed begrepen waar het ons om ging en dat als zodanig ook weten vast te leggen. Door heldere en constructieve communicatie is er met verstand van zaken prima samengewerkt. Het resultaat is een uitstekend eindproduct waar wij super tevreden mee zijn.

Irma Renes / ICT manager Horesca Lieferink
Ab Mulder BV


Wij waren op zoek naar 'no-nonsens' hulp bij het maken van onze bedrijfsfilm. Lars weet door heldere communicatie te zorgen dat de aanwezige ideeën goed uitgewerkt worden en staat ook nog bol van de creatieve ideeën. Door zijn ervaring weet hij mensen welke niet zo vaak voor de camera staan op hun gemak te brengen. Al met al zeer tevreden en zal zeker in de toekomst gebruik blijven maken van zijn diensten.

Kees Mulder / Directeur Ab Mulder BV
Logo_Covergreen


Wij van Covergreen wilden nieuwe instructievideo's, hiervoor hebben wij Lars ingeschakeld. Covergreen had een idee en samen met Lars werd er gezocht naar verschillende creatieve oplossingen voor de video's. Dit is uitstekend gelukt, de feedback van onze kant werd ook netjes verwerkt waardoor er een prima eindproduct is geleverd. Mede dankzij Lars zijn creativiteit en enthousiasme!

Directie Covergreen
Toy Team Agencies

Jong, enthousiast en met verstand van zaken. Dit is de kern van de doorlopende samenwerking die wij ervaren met Lars de Jong Video's.

Peter Hofman / Directie Toy Team Agencies BV