De klant

e-Con CPQ helpt bedrijven om op maat gemaakte producten en diensten eenvoudig en nauwkeurig te verkopen. e-Con Solutions biedt solutions aan haar klanten wereldwijd.

De opdracht

Lars de Jong Video’s werd ingeschakeld om een serie referentievideo’s te maken. Waaronder bovenstaande video die opgenomen is in Noorwegen. Wie is de klant, tegen welk problemen liepen zij aan en welke oplossing bood e-Con Solutions. Voor deze vragen werden video's ontwikkelt die antwoord gaven.

Graphics

Om de ingewikkelde processen snel, duidelijk en gemakkelijk in beeld te brengen, is er bij bovenstaande video gekozen voor de toevoeging van graphics. Er zijn graphics ontwikkelt volledig in de huisstijl van e-Con Solutions die Lars de Jong Video's animeerde.

Bekijk ook de referentievideo voor e-Con Solutions opgenomen bij SMT Benelux

Marketing Manager

e-Con Solutions

"Wat ik prettig vind aan de samenwerking met Lars is dat hij meedenkt en pas stopt als hij er zeker van is dat het resultaat goed genoeg is. Persoonlijk vind ik het belangrijk om met mensen te werken met wie het snel en effectief schakelen is en dit zijn precies de eigenschappen die Lars omschrijven, een aanrader!"