De klant

Covergreen is gespecialiseerd in het vervaardigen van kant-en-klare bodembedekkers. Deze voorgekweekte plantenmatten zijn makkelijk aan te leggen en geven direct een volledig bodembedekkend resultaat.

De opdracht

De opdracht voor Lars de Jong Video’s was helder. Maak instructievideo’s en breng in een aantal stappen het proces in beeld. Lars de Jong Video’s realiseerde 3 video’s (Hoe te bestellen, hoe te voorbereiden, hoe te plaatsen).

Ontzien

Lars de Jong Video’s verzorgde ook de animatie die liet zien hoe je op de site de plantenmatten kunt bestellen. Met als doel; ontzorgen. Dit zorgde ook voor een flinke verhoging in verkoop. Klanten wisten hoe ze via de website aan de slag konden.

Stap 1: Bestellen

In deze video is het voorbereiden van de grond, het uitrekenen van het aantal plantenmatten en het bestellen te zien. Belangrijk was dat de klant goed en duidelijk aan de slag kan.

Stap 2: Voorbereiden

Stap 2 behandeld de voorbereiding van de plantenmatten. De ondergrond worden geprepareerd en worden klaargemaakt.

Stap 3: Plaatsen

In stap 3 en de laatste video laten we zien hoe de plantenmatten geplaatst moeten worden. Ook laten we het resultaat zien om potentiële klanten te inspireren.

Directie

Covergreen

"Wij van Covergreen wilden nieuwe instructievideo's, hiervoor hebben wij Lars ingeschakeld. Covergreen had een idee en samen met Lars werd er gezocht naar verschillende creatieve oplossingen voor de video's. Dit is uitstekend gelukt, de feedback van onze kant werd ook netjes verwerkt waardoor er een prima eindproduct is geleverd. Mede dankzij Lars zijn creativiteit en enthousiasme!"